Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Protecția datelor personale

Protecția Datelor Personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC CASA FERICIRII SRL are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: comerț, reclamă, marketing și publicitate.

 

Datele pe care le furnizați sunt utilizate fie pentru a ajuta la livrarea documentelor financiare (facturi, chitanțe), colete cu produsele comandate, fie pentru a vă putea îndruma spre produse corespunzătoare cu nevoile dumneavoastră dacă v-ați abonat la newsletter, fie pentru a vi se atribui un cont unic de identificare in cadrul sistemului nostru. În cazul optării pentru una din cele trei opțiuni precizate anterior, nefurnizarea CNP-ului si a seriei si numarului de buletin/carte de identitate conduce la imposibilitatea alocării unui numar unic de inregistrare, astfel ca nu veti putea avea acces la beneficiile aferente acestor optiuni (promotii specifice etc). În cazul in care optati pentru înregistrarea ca și Client Ocazional, precizăm că CNP-ul, seria si numarul de buletin/carte de identitate nu e necesar a fi furnizate.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, serviciilor de curierat în vederea expedierii produselor. (nume, prenume, adresa, numar de telefon )
Dacă doriți sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC CASA FERICIRII SRL abonați-vă la newsletterele Centrului Fericirii, accesând prima pagina a website-ului www.centrulfericirii.ro sau www.centrul-fericirii.ro
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc si să solicitați stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CASA FERICIRII SRL, Str. Caramfil nr 87, etaj 1, sector 1, Bucuești la Receptie, telefon +40 773 832 068.

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai în Romania. Dacă unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Centrul Fericirii Corp S.R.L. este depusa cererea de inregistrare la ANSPDCP.

Nr înregistrare marca ( OSIM - Oficiul de stat pentru invetii si marci): M 2016 01185

 

Centrul Fericirii