Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Perfect Days

Perfect Days in your BODY

-79Zile -8Ore -38Minute -19Secunde

Chiar daca vara s-a terminat, nu inseamna ca nu continuam sa avem grija de corpul nostru. Ti-am pregatit reduceri la cele eficiente tratamente de remodelare corporala. Rezerva sau cumpara ACUM unul dintre pachetele de mai jos si beneficiezi de pana la 50% DISCOUNT

5 masaje + 5 bonus

Evadeaza din stresul zilnic intr-o lume a relaxarii si seninatatii cu ajutorul masajelor. Fie ca iti doresti sa scapi de celulita prin masaj, fie ca vrei doar sa te relaxezi, 50 de minute esti la noi si vei uita de problemele care te macina.

1300 RON (-50%)

650 RON

Platesti 1 tratament BTL Exilis Elite (corporal), primesti 2

Daca pana acum credeai ca e doar o poveste si ca nu poti scapa de grasime localizata, celulita sau vergeturi iata ca se poate. BTL Exilis Elite este un aparat medical, destinat tratarii acestor probleme atat de des intalnite cu ajutorul radiofrecventei si ultrasunetelor.

980 RON (-50%)

490 RON

OFERTA 1 MEZOTERAPIE CU MICROACE + 1 TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC

Mesopenul sau mezoterapia cu micr-ace reprezintă cel mai avansat sistem automatic de micro-ace pentru rejuvenarea pielii, reducerea vergeturilor și a cicatricilor, precum și pentru terapii ale scalpului = MST (Meso Skin Therapy).

920 RON (-50%)

460 RON

Sanatate inainte de toate!

1 Sedinta evaluare integrativa
+
1 Sedinta evaluare Nutritie si educatie alimentara
+
1 Evaluare Kinetica
+
1 Chestionar de stres si echilibru emotional 30`
+
1 sesiune terapie biorezonanta 60’

810 RON (-20%)

650 RON

Rezerva acum!

E simplu. Selectezi pachetul dorit. Ne lasi datele tale de contact. Platesti mai tarziu

De ce sa alegi Centrul Fericirii?

Echipa profesionista

La Centrul Fericirii punem mare pret pe dezvoltarea continua a echipei de specialisti. Vei intalni aici cei mai bine pregatiti terapeuti, esteticieni, kinetoterapeuti sau maseuri.

Tehnologie de ultima generatie

Investim constant in cea mai performanta aparatura, cu efecte vizibile in cel mai scurt timp. Toate aparate sunt certificate medical, stimuland procese naturale si sanatoase ale organismului, pentru atingerea rezultatelor dorite.

Mediu placut si relaxat

Facem toate eforturile pentru a crea o atmosfera in tandem cu serviciile noastre. Salile de tratament sunt special amenajate de designeri din doemniul wellness pentru a te simti excelent, iar aromaterapia completeaza acest cadru.

Centrul Fericirii